Jedilnik
JEDILNIK od 22. 4. 2025 do 25. 4. 2025:
|
DOP. MALICA |
KOSILO |
POP. MALICA |
TOR. |
PAŠTETA ARGETA RDEČA REDKVICA BIO OVSENI KRUH
HRUŠKA (pšenični gluten, oves) |
MILJONSKA JUHA RIŽOTA(TRI ŽITA) S ŠPARGLJI IN PARMEZANOM ZELENA SOLATA (pšenični gluten, oves, laktoza) |
SIRNI NAMAZ SVEŽI PARADIŽNIK BIO ČRNI KRUH (pšenični gluten, laktoza) |
SRE. |
MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO IN CIMETOM
BANANA (pšenični oves, laktoza) |
PAŠTA S SLANINO BIO PIRIN KRUH ČOKOLADNI PUDING S SMETANO NARAVNA LIMONADA (pšenični gluten, laktoza) |
DOMAČA POGAČA IZ PZ MOKE S SEMENI BIO JABOLČNI SOK REDČEN Z VODO (pšenični gluten, laktoza, jajca) |
ČET. |
REZINA SIRA SVEŽA PAPRIKA IN PARADIŽNIK KORUZNI KRUH ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
EKO JABOLKO (pšenični gluten, laktoza) |
GOVEJA JUHA Z REZANCI KUHANA GOVEDINA PIRE KROMPIR S CVETAČO KREMNA ŠPINAČA (pšenični gluten, jajca, laktoza) |
KISLA SMETANA MARMELADA BIO ČRNI KRUH (pšenični gluten, laktoza) |
PET. |
BIO PIRINA ŠTRUČKA BIO SADNI KEFIR
POMARANČA (pšenični gluten, pira, laktoza) |
GRAHOVA KREMNA JUHA TESTENINE Z LOSOSOM IN POROM RDEČA PESA V SOLATI (pšenični gluten, laktoza, jajca, ribe) |
MASLENI KEKSI EKO JABOLKO (pšenični gluten, laktoza) |
Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.
Vodja šolske prehrane: Wanda Mantelj Brkopec