Jedilnik
JEDILNIK od 19. 05. 2025 do 23. 05. 2025:
DOP. MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON. |
PIŠČANJČJA PRSA V OVITKU SVEŽI PARADIŽNK BIO ČRNI KRUH ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO EKO JABOLKO (pšenični gluten, laktoza) SHEMA: BIO MLEKO |
CVETAČNA JUHA S KROMPIRJEM MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA SESTAVLJENA SOLATA ZELENA SOLATA, KUMARE V SOLATI
|
JAGODNI FRAPE MASLENI KEKSI (laktoza, pšenični gluten)
|
TOR. |
MLEČNA PROSENA KAŠA S SUHIMI SLIVAMI
BANANA (žveplov dioksid, laktoza)
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO BORANJA Z GOVEDINO PIRE KROMPIR ZELENA SOLATA S KORUZO (jajca, laktoza, pšenični gluten)
|
KORUZNI KRUH SIROVE KOCKE SVEŽA RDEČA PAPRIKA (laktoza, pšenični gluten)
|
SRE. |
KISLA SMETANA DOMAČA MALINOVA MARMELADA BIO PIRIN KRUH SADNI ČAJ EKO JABOLKO (pšenični in pirin, gluten, laktoza) SŠM: BIO MLEKO, BIO KEFIR |
PIŠČANJČJI PAPRIKAŠ TEMNI ŠIROKI REZANCI ZELENA SOLATA, PARADIŽNIK V SOLATI (pšenični gluten, jajca) |
RŽENI KRUHKI BIO JABOLČNI SOK REDČEN Z VODO (pšenični gluten, rž, sezam)
|
ČET. |
SIROV BUREK BIO NAVADNI JOGURT (pšenični gluten, laktoza) JABOLKO SHEMA: ČEŠNJE |
FIŽOLOVA JUHA Z VLIVANCI BIO ČRNI KRUH JABOLČNI ŠTRUDELJ NARAVNA LIMONADA (jajca, laktoza, pšenični gluten)
|
MLEČNI NAMAZ SVEŽI PARADIŽNIK POLBELI KRUH (laktoza, pšenični gluten) |
PET. |
MESNO ZELENJAVNI NAMAZ BIO OVSENI KRUH SADNI ČAJ JABOLKO SHEMA: JAGODE (pšenični gluten, laktoza, ribe)
|
KORENČKOVA JUHA RIBJI POLPET PRETLAČEN KROMPIR Z BLITVO MLADO ZELJE S FIŽOLOM (jajca, laktoza, pšenični gluten, ribe) |
BANANA
|
PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO DO SPREMEMBE JEDILNIKA.
Vodja šolske prehrane: Wanda Mantelj Brkopec